Hvorfor betale for mye?

Det er flere og flere som kjøper sine julegaver gjennom nettet vanligvis og antallet øker for hverdag. Og det som er morsomt er at mange reklamerer for billige julegaveprodukter som alle liker og vil ha. Det kan være sant at julegavene er billige, men vi har en morsom ordtak som låter sånn "penger vokser ikke under tre". Med dette vil jeg si at selv om julegavene er billige, men alt har en verdi og ikke minst en nytteverdi. Det vil si at selv om vi betaler lite for det, men hva gjør vi med det? Tenk at du får en vase til julegaven. Den blir satt ved vinduet ganske snart etter at forpakningen er brutt og kanskje blir glemt inntil en vil rense støvet fra det.
Eller tenk at sønnen får et spill, hva er nytteverdi for dette julegaven til mormor og morfar? Det er bare sønnen i huset som får glede av det!

Nyttig julegaver: Det er noe som alle bruker det. Julegaver som både mor, far, bestemor og tante og onkel kan bruke det, kan være ypperlig å få. En kurv fult av matvarer blir alltid verdsatt av flere i huset. Tenk at mor kommer med en julekurv fult av juleprodukter, kjeks, julesjokolade, julepålegg, julenøtter, julemarsipan osv...  Det kaller jeg en nyttig julegave. Hva vil du si til det?

Comments